Hirdetés

Radics Peti váratlan időpontban mondott búcsút a YouTube-nak

|

Épp most kezdte el felfuttatni második YouTube-csatornáját, elmondása alapján viszont így is pihenni megy egy időre Radics Peti.

Hirdetés

Radics Peti paródiavideói miatt lett ismert, legnépszerűbb ilyen munkája, egy Barátok közt paródia immár több mint 4,1 millió megtekintésnél jár a videómegosztón. "Facebook idióták" néven futó sorozata is milliós nézőszámokkal büszkélkedhet, Peti csatornája pedig jelenleg alulról karcolgatja a 800 ezer feliratkozót. Ma mégis szinte a semmiből jött a bejelentés, miszerint határozatlan időre felhagy a videózással.

Hirdetés

YouTube-csatornája közösségi felületén és Facebook oldalán Peti az alábbi részletes posztban osztotta meg követőivel azt, hogy úgy érzi, a tartalomgyártás kezd a magánélete rovására válni, ennek pedig véget szeretne vetni. Egyelőre nem tudja, milyen hosszú lesz a most bejelentett szünet, úgy fogalmazott, hogy napok, hetek, vagy akár hónapok is eltelhetnek az esetleges visszatérésig. 

Három projektet viszont még talonban tart, ezeket publikálni fogja az elkövetkező napokban, bejegyzésének ezen része pedig azért nagyon érdekes, mert az elmúlt időszakban egy olyan új, hamarosan startoló műsort kezdett el promótálni, ami valószínűleg nem napokban mérhető életpályára számíthat.

Petinek létezett egy második csatornája is, amelyek kifejezetten "Facebook idióták" sorozatának szánt (ezért nemes egyszerűséggel Idióták volt a csatorna neve is), de most egészen más tartalom fog itt megjelenni.

A Fókuszcsoport és 6lépés csatornákról ismert Nagy Ádám, továbbá Turger Dávid, a magyar pankrátorokat tömörítő HCW ügyvezetője és kreatív igazgatója, valamint Puzsér Róbert publicista, kritikus és Radics Peti ezen, az immár X-CHANNEL néven futó csatornán egy videós tehetségkutatót indít el hamarosan, a jelentkezésre buzdító anyagok nagyjából egy hónapja kerülnek fel ide. Kíváncsian várjuk, mi lesz ezekkel a tervekkel a mai fejlemények tükrében.

A hirtelen jött visszavonulással kapcsolatban Radics Peti ügynökségéhez fordultunk további információkért. Amint választ kapunk, természetesen a fejleményekről is be fogunk számolni.

Frissítés: Időközben telefonon beszéltünk Radics Peti ügynökségével, akik elmondták, Peti nem szeretne nyilatkozni ideiglenes visszavonulásáról. Reményüket fejezték ki továbbá azzal kapcsolatban, hogy Peti mihamarabb visszatér majd a tartalomgyártáshoz.

Nyitókép: Facebook - Radics Peti

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)