Hirdetés

Las Vegasba költöztették a szervezők az 51-es körzet ostromának buliját

|

Az ötletgazdák szerint ott könnyebb lezavarni egy hasonló eseményt, mivel jobb az infrastruktúra, mint a sivatagban. Még az FBI is meg kellett nyugtatni az ügyben.

Hirdetés

Arra már rengeteg bizonyíték született, hogy az internet népe a legbizarrabb ötletek mögé is képes teljes mellszélességgel beállni, ennek legutóbbi és talán legfelkapottabb példája az 51-es körzet ostroma, ami egy Facebook eseményből  indult ki, melyen több mint 2 millió ember jelezte részvételi szándékát. Persze a szervezők felhívták a figyelmet arra, hogy egy heccről van szó, de az esemény annyira elhíresült, hogy a légierő is kiadott egy közleményt, hogy senki ne próbálja meg megközelíteni a létesítményt.

Hirdetés

Az ötletgazdák végül úgy döntöttek, hogy ha már sikerült ennyi ember figyelmét felkelteni, akkor egy nagy bulit csapnak a megjelenőkkel, így született meg az Alien Stock zenei fesztivál, amire a minden űrlény rajongót szeretettel várnak. A két szervező Matty Roberts és Frank DiMaggio most megváltoztatták az esemény helyszínét, így végül Las Vegasban kerül sor a fesztiválra. Azzal indokolták döntésüket, az új helyszínen lényegesen könnyebb lesz lefolytatni egy ilyen rendezvényt, ugyanis jobb az infrastruktúra, mint a sivatag közepén; ember legyen a talpán, aki kikezdi ezt az érvelést.

Valószínűleg azért az is közrejátszott a döntésben, hogy megpróbálják az embereket minél messzebb terelni a tényleges 51-es körzettől, ugyanis ki tudja, hogy egy fesztivál hevében nem-e támadna kedve néhány vicces kedvű résztvevőnek, hogy tényleg szétnézzenek a légibázison. A biztonság kedvéért azért még az FBI sacramentói irodájába is beugrottak, hogy biztosítsák az ügynökséget, hogy a részükről semmilyen ostrom szervezése nem zajlik.

A fesztiválra szeptember 19-én kerül sor, teljesen ingyenes lesz, a szervezők pedig zenével, kempingezési lehetőséggel, az 51-es körzet ihlette művészeti kiállítással és meglepetés előadásokkal is készülnek a résztvevőknek. Mi a legfurcsább játékokat szedtük össze nektek a témában, talán jobb is, ha ez az ötlet csak ilyen formában valósul meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)