Hirdetés

Ralph Fiennes szerint így térhetne vissza Voldemort egy Harry Potter spin-offban

|

A legendás színész felvázolta a Voldemorttal kapcsolatos ötletét, amiben Jessica Chastain is szerepel.

Hirdetés

Mind a könyvekben, mind a filmekben kerek történetet kapott a Harry Potter világának talán leghírhedtebb gonosza, Tudjukki, noha egy Voldemort: Origins of the Heir nevet viselő rajongói alkotás azért bebizonyította, hogy lehetett még mit mesélni karakterről. A Warner Bros. persze továbbra is nagyban épít a franchise-ra, így a Legendás állatok mellékszál mellett előbb-utóbb számíthatunk arra, hogy más opciókat is feltérképez, mint például Az elátkozott gyermek adaptációját. 

Sőt, talán megtetszik a vállalatnak az az ötlet is, amivel a Voldemortot zseniálisan játszó színész, Ralph Fiennes állt elő. A színész a The Listnek mesélt készülő filmjéről, a The Forgivenről Jessica Chastain társaságában, és megemlítette, hogy van egy koncepciója egy Voldemort spin-offról, de valószínűleg nem illene bele a Warner Bros. PG-13-as világába.

Hirdetés

A beszélgetés ekképpen zajlott: 

Fiennes: Szerintem Voldemortnak újra meg kellene jelennie, és ott kellene lennie Voldemort menyasszonyának, akit Jessica alakít.

Chastain: Rendben. De akkor ez egy szerelmi házasság lenne?

Fiennes: Szerintem igen. Nagyon bonyolult lenne. Megszállottsággal. Gyűlölnék egymást. Aztán hihetetlen varázslatokkal jönnének össze. Csodálatos szexet élnének át, aztán jönnének a traumatikus szakítások. Mágiájukkal manipulálnák egymást, és beleszeretnének egymásba.

Chastain: Ez nagyon izgalmasan hangzik. Valószínűleg nem gyerekeknek való, de kit érdekel?

Fiennes: Kit érdekel? Igaz. 

Nektek hogy tetszik Fiennes ötlete? Örülnétek neki, ha megvalósulna?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)