Hirdetés

Rambo 5 - Sylvester Stallone megint felköti a vörös kendőt

|

Eddig úgy tudtuk, hogy a legendás színész nélkül készül a folytatás, de a jelek szerint a 72 éves Stallone nem tud pihenni.

Hirdetés

Utoljára 2016 őszén hallottunk bármit a Rambo: Last Blood címen készülő alkotásról, amiről akkor azt rebesgették, hogy Stallone nélkül dolgoznak rajta. Azonban úgy látszik, hogy a Creed sikerén felbuzdulva a színész-rendező mégiscsak visszatér.

Hirdetés

A Deadline úgy tudja, hogy miközben a Creed 2-t forgatják, Stallone javában írja a Rambo: Last Blood forgatókönyvét is. A történet szerint John Rambo legjobb barátjának lányát elrabolja a mexikói drogkartell, és abban már most biztosak lehetünk, hogy nem egy bírósági tárgyaláson fognak dönteni arról, hogy kinél is maradjon a lány.

Stallone még nem erősítette meg a dolgot, de belsős infók szerint szeptemberben elkezdődhet maga a forgatás is. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen irányba viszik el a dolgot, mert az Expendables ráncos akcióhősei még viccesek voltak, de nem biztos, hogy a 72 éves sztár meg tudná őrizni a méltóságát, ha két gépfegyverrel osztaná az áldást. Reméljük a legjobbakat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)