Hirdetés

Rambo: Last Blood - többet mutat a sztoriból az új előzetes

|

Még többet mesél, még véresebb az új Rambo film nemzetközi trailere.

Hirdetés

Sylvester Stallone képtelen pihenni és a Rocky (lásd Creed-filmek) mellett egy másik kultikus franchise-ához is visszatér a Rambo szerepében, mi pedig valahogy nem tudunk nem izgatottak lenni emiatt. 

Hirdetés

A Rambo: Last Blood, avagy magyarul Rambo V: Utolsó vér első trailere már felvázolta, hogy elnyűhetetlen, ám az idő vasfogát megérző hősünk ezúttal milyen veszélyekkel néz szembe, az alábbi előzetes pedig egy kicsivel többet mutat mindenből, beleértve a történetet is. Rambo ezúttal egy elrablási ügy miatt keveredik összetűzésbe egy mexikói kartellel, akiknek valószínűleg már nem érdemes tartós tejet venniük. Mutatjuk, hogy miért: 

A Rambo V: Utolsó vér szeptember 19-től lesz nézhető a hazai mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)