Hirdetés

Stallone nélkül, de készül az új Rambo

|

A Rambo filmsorozat már biztosan visszatér, de az is biztos, hogy mindnyájunk kedvenc igazságosztójának maximum nézőként lesz hozzá köze.

Hirdetés

A Nu Image és Millennium Films több jelentés szerint is dolgoznak a Rambo széria következő fejezetén, aminek a címe Rambo: New Blood lesz. Hiába a kötődés a First Bloodhoz, ebből a filmből Stallone biztosan kimarad.

A Hollywood Reporter jelentése szerint a stúdió ezentúl úgy kezeli a Rambo szériát, mint a 007-es filmeket. Ez azt jelenti, hogy lesznek színészváltások, átalakítások, rebootok és stb..

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a Rambo 5 egy reboot széria első része lesz-e vagy kötődik-e bárhogyan az eredeti sorozathoz. Ezzel együtt az sem derült ki, hogy John Rambót ki játssza majd.

Az év elején még arról szóltak a hírek, hogy lesz egy tévésorozat Rambo: New Blood címen, ami elvileg John Rambo fiával foglalkozott volna. Mivel a most bejelentett filmnek ugyan az a címe, így valószínűleg a sorozatot kukázták, de erről még nem kaptunk megerősítést.

Nehéz munka lesz egy olyan Rambo filmet csinálni, ami Stallone nélkül akarja lenyűgözni a régi rajongókat, és újakat megnyerni. Akárhogy is, a Rambo: New Blood már biztosan készül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)