Hirdetés

Rami Malek elfogadta a következő James Bond gonosz szerepét, de komoly feltételei voltak

|

A 25. James Bond film egy nagyon izgalmas forgatókönyvvel és egy nagyon jó főgonosszal fogja letaglózni a közönséget, legalábbis Malek szerint.

Hirdetés

Az Oscar-díjas Rami Malek elmondta, hogy valóban ő lesz a még cím nélküli James Bond film rosszfiúja, de hozzátette, hogy komoly feltételei voltak mielőtt aláírta volna a szerződést. A terrorista szereppel rendben volt, de szélsőséges, vallási szervezethez tartozó terrorizmussal nem.

Hirdetés

Konkrétan megmondta a stábnak, hogy vallási fanatikust nem hajlandó játszani semmilyen formában sem.

"Ez volt az egyik legfőbb pont, amit megbeszéltünk Caryvel [Cary Fukunga, rendező]. A karakter nem eshet a vallási fanatikusok kategóriájába. Ez nem olyasmi, amit hajlandó lennék játszani, szóval ha erre akartak felvenni, akkor lépek is."

Fukunga elmondta, hogy eszében sem volt ilyen karaktert írni. Terrorista lesz a fő gonosz, de egy nagyon okos, intelligens karakterre számíthatunk. Alig várjuk, hogy bemutatkozzon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)