Hirdetés

Ratchet and Clank a mozivászonra készül

|

A Sony szárnyai alatt felnőtt generáció kedvencei, Ratchet és Clank végre felkerülnek a mozivászonra.

Hirdetés

Tegnap a ratchetclankmovie nevű, még ropogós YouTube csatorna feltöltötte első videóját Official Announcement Teaser for the Ratchet and Clank Movie címmel. A tweetoszféra természetesen azonnal felrobbant, széjjelszórta a videó linkjét a bolygó minden zugába. Az ötletesen összeállított teaser a maga meglehetősen rendhagyó módján mutatja be a filmben várható első három karaktert, Ratchetet, Clanket és Captain Qwarkot.

Természetesen a sztoriról és a többi karakterről még egy szót sem tudni, ahogy ez teasereknél lenni szokott. Ám annyiban biztosak lehetünk, hogy a film 2015-re várható, és hogy minden becsületes gémernek a moziban lesz a helye a premier napján.

Becsüljük meg, hogy végre nem Uwe Boll nemes munkától bütykös kezéből kapunk egy újabb ZS-kategóriás játékadaptációt, mint amilyen az Alone in the Dark is volt - amiben sem egyedül, sem a sötétben nem láthattunk egyetlen szereplőt sem, de nem csak ezért nem volt semmi köze a játékhoz. Vajon a Sony hőseire milyen sors vár a vásznon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)