Hirdetés

Szeretnéd premier előtt látni a Ready Player One-t? Akkor figyelj!

|

Egy hét múlva lesz Steven Spielberg videojátékos utalásokkal tömött filmjének premierje, de egy jó válasszal esélyt kaptok arra, hogy egy nappal korábban nézzétek meg a filmet.

Hirdetés

Az azonos című könyv alapján készült Ready Player One a külföldi kritikusok szerint átlagon felülire sikerült, így mindenképp érdemes megnézni - pláne ha gamernek tartjátok magatokat.

Hirdetés

A film 2045-ben játszódik. A világ az összeomlás szélére került, az emberek egyetlen menedéke az OASIS nevű virtuális világ, melynek alkotója, James Halliday halála után egy kihívást állít a játékosok elé: találjanak meg egy easter egget. A hajszába rengetegen beszállnak, köztük a főszereplő, Wade Watts is, akinek nem várt kihívásokkal kell szembenéznie.

A magyar mozik március 29-én mutatják be a filmet, a premier előtti vetítés pedig március 28-án, szerdán este 20:00-tól lesz a budapest Cinema City Allee moziban. A hazai forgalmazó, az InterCom jóvoltából most két páros jegyet adunk két olyan olvasónak, aki egy "Ready Player One" tárgyú levélben elküldi a helyes választ az alábbi kérdésre a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre legkésőbb március 27-én éjfélig:

Ki írta a film alapjául szolgáló könyvet?

a) J. R. R. Tolkien

b) George R. R. Martin 

c) Ernest Cline

A két nyertest március 28-án délelőtt értesítjük, jegyeiket a helyszínen nevük bemondásával fogják tudni átvenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)