Hirdetés

Ready Player One - elég látványos az új előzetes

|

Steven Spielberg új filmjében az emberek a virtuális valóságba menekülnek, ami természetesen nem veszélytelen.

Hirdetés

2011-ben jelent meg Ernie Cline első regénye, a Ready Player One, ami nagy siker lett világszerte. Spielberg és a Warner Bros. úgy érezte, érdemes megfilmesíteni, ezért jövő márciusban vászonra kerül.

Hirdetés

A történet középpontjában egy Wade Watts nevű fiú áll, akinek azért ez a neve, mert az apja úgy gondolta, úgy hangzik, mint egy szuperhős polgári neve. Mint sokan mások a világában, ő is egy virtuális világba menekül, az OASIS-be, ahol az emberek bármit megtehetnek, és sokan bent is ragadnak. A rendszer kitalálója, James Halliday egy napon a síron túlról bejelenti, hogy egy easter egget rejtett el, és aki megtalál három kulcsot, az egész urává válik, teljes irányítást szerez az OASIS felett. Nyilván nem csak Wade érdeklődését kelti ez fel, hanem egy cégét is, ezért megindul a hajsza. Rengeteg popkultúrális utalás is van benne, ahogy abból az alábbi trailer ízelítőt ad. Érdemes a részletekre is figyelni, nekem csak sokadik nézésre tűnt fel például 1:38-nál a csontvázkalózok között rohanó Halo-féle Spartan alakulat. 

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)