Hirdetés

Rebel Wilson kitálalt arról, miért volt számára szörnyű Sacha Baron Cohennel forgatni

|

Szörnyű élmény maradt a színésznőnek az Agyas és agyatlan forgatása.

Hirdetés

Egy ideje már hallani lehetett arról, Sacha Baron Cohen nagyon meg szerette volna akadályozni azt, hogy Rebel Wilson kitálaljon az Agyas és agyatlan forgatásáról, vagyis egészen pontosan arról, véleménye szerint milyen abúzusok érték őt a film munkálatai alatt. Most azonban kiderült, egészen pontosan milyen kellemetlen élményekről is volt szó. 

Wilson szerint Cohen folyamatosan azt akarta, hogy a jelenetekben meztelenre vetkőzzön, viszont ő előre kijelentette, hogy ez bizony nem fog megtörténni a forgatás során. Később behívták egy pótforgatásra, és itt jött az igazi hidegzuhany.

Hirdetés

Ekkor ugyanis elvileg Sacha Baron Cohen nemes egyszerűséggel letolta a nadrágját, majd azt mondta Rebel Wilsonnak, hogy 

"dugd fel az ujjad a seggembe".

Ezt végül Wilson úgy oldotta meg, hogy inkább rácsapott Cohen fenekére és rögtönzött hozzá pár mondatot, ami illett a filmbéli karakteréhez. A színésznő ügynökei egyébként azt mondták, hogy legyen profi, és tudja le a munkát, fejezze be a film forgatását.

Az Agyas és agyatlan végül orbitális nagy bukás lett, ez Rebel Wilson szerint karmikus végkifejlet volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)