Hirdetés

Reboot formájában térhet vissza A Karib-tenger kalózai

|

A filmek producere, Jerry Bruckheimer szólt néhány szót a franchise jövőjével kapcsolatban.

Hirdetés

Közel hét éve, hogy utoljára új filmmel bővült A Karib-tenger kalózai franchise, s bár tény és való, hogy a 2017-es Salazar bosszúja meglehetősen középszerűre sikeredett, a Disney-nek - érthető módon - esze ágában sincs elengedni a hatalmas rajongótáborral rendelkező szériát.

Rengeteg dolgot pletykáltak az elmúlt évek során a franchise jövőjével kapcsolatban: egy Margot Robbie főszereplésével készülő filmtől kezdve egészen Johnny Depp Sparrow-jának visszatéréséig volt minden, csak kézzelfogható, hivatalos infók nem.

A legutóbbi értesülések alapján azonban nagyon úgy tűnik, hogy teljes rebootot kaphat a Karib-tenger kalózai széria - új ötletekkel, új karakterekkel térhet vissza a vászonra.

Hirdetés

A ComicBook nemrégiben a legendás producerrel, Jerry Bruckheimerrel beszélgetett egy közelgő filmje kapcsán, de persze elkerülhetetlen volt, hogy a Top Gun és A Karib-tenger kalózai is szóba kerüljön - ugyebár mind a két széria felett Bruckheimer bábáskodik. A producer elgondolkodott egy pillanatra, hogy a kettő közül melyik térhet vissza előbb a mozivászonra, míg végül a kalózok mellett tette le a voksát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Nehéz megmondani. Nem tudhatod hogyan fognak összejönni. Már csak azért sem, mert a Top Gun esetében van egy színész, aki ikonikus és zseniális [itt Tom Cruise-ra gondol - a szerk.], de hogy hány filmet csinál még a Top Gun előtt, azt nem tudom megmondani. A Karib-tenger kalózait viszont rebootoljuk, azt sokkal könnyebb összehozni, mert nem kell bizonyos színészekre várni."

Tehát úgy néz ki, van remény: a producer szavai bizakodásra adhatnak okot, illetve a reboot gondolata is ígéretes. Az évek során érezhetően megfáradt a franchise, új alapokra helyezve azonban minden esélye meglehet arra, hogy a keményvonalas rajongókon túl is közönségére találjon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)