Hirdetés

Rebootot kap gyerekkorunk nagy kedvence, a SWAT Kats, avagy a Kandúr kommandó

|

Több mint 25 év után visszatér a Kandúr kommandó.

Hirdetés

A Hanna-Barbera Productions kölyökkorunkban számos remek animációs sorozattal tette kellemesebbé a délutánokat, ilyen volt például az eredetileg 1993 és 1995 között futott SWAT Kats: The Radical Squadron (magyarul Kandúr kommandó, VHS-kiadványban Harcos macsok). A két évadot és összesen 25+1 epizódot megélt széria most friss feldolgozást fog kapni.

A rajzfilmsorozatban Razor és T-Bone kalandjait követhettük nyomon, akik civilben egy roncstelepet üzemeltettek Megakat Cityben, de valójában ők voltak egyúttal a város védelmezői, önjelölt igazságosztói is.

Hirdetés

A rebootot a Toonz fogja szállítani, egyelőre gyártáselőkészítési szakasznál jár még a projekt, de azért egy képet már tudunk mutatni róla. A Toonz Media Group vezetősége olyan nagyágyúk mellett szeretné megtalálni a helyét a piacon, mint a Disney vagy épp a ViacomCBS, így egyáltalán nem lesz könnyű dolguk, de talán a sikerhez odateheti saját mancslenyomatát a SWAT Kats is.

Magát a projektet egy Kickstarter kampány indította be érdemben, ami kicsivel több mint 140 ezer dollárt gyűjtött össze.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)