Hirdetés

Reese Witherspoon Dr. Szöszi sorozatot készít ígéretes írókkal

|

Witherspoon ikonikus szerepe mára már kissé feledésbe merült, vajon egy sorozat újra régi fényében hozhatja vissza?

Hirdetés

A Doktor Szöszi (Legally Blonde) 2001-ben tarolt a mozikban, akkor egészen új lendületet adva Reese Witherspoon karrierjének. A szőke nő sztereotípiákra építő, azokkal harcoló, de végső soron bájos és szerethető film hatalmas siker volt, 141,8 millió dolláros bevételt hozott a 18 millió dolláros gyártási költségvetésből, és egy folytatást is eredményezett, amely ugyan sokkal kevésbé lett sikeres (és jó), azért a mai napig megvan a rajongótábora.

Bár harmadik film nem készült, most van remény arra, hogy a fent említett rajongótábor kap valamit a butácska tinilányból profi jogásszá fejlődő Elle Woods kalandjaiból, bár egyelőre nem tudni, hogy Reese Witherspoon milyen formában képzeli el a Dr. Szöszi tévésorozatot.

Egyelőre csak annyi ismert, hogy a színésznő a Hello Sunshine produkciós cégével Legally Blonde (feltehetően a magyar fordítása most is Dr. Szöszi lesz, de leptek már meg minket a fordítók) tévésorozatot fejleszt, a Gossip Girlből ismert Josh Schwartz és Stephanie Savage pedig írók és executive producerek lesznek.

Hirdetés

A projekt részleteit egyelőre titokban tartják, így nem tudjuk, hogy Elle Woods karaktere milyen formában tér vissza, csak cameózik, és új generációt igyekszik megszólítani a széria, vagy esetleg kifejezetten rá fókuszál majd a történet. Állítólag egy másik spin-offról is folyik az ötletelés, de erről tényleg semmi érdemlegeset nem lehet tudni még.

Akárhogy is, Witherspoon érintettsége és az írók személye reménykedésre ad okot, várhatóan az Amazon Prime Video kínálatában jelenik majd meg a széria. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy az Amazon új projekteket szeretne kifejleszteni azon IP-kre építve, amelyeket az MGM 2022-es felvásárlása óta birtokol. A Dr. Szöszi tehát az egyik ilyen feltámasztás, de ott van még a Barbershop és a Robotzsaru is, kíváncsian várjuk, ezekről mikor hallunk meg valami érdekeset.

Ti szerettétek annak idején a Dr. Szöszi filmet? Mit szólnátok egy sorozathoz?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)