Hirdetés

Régi ismerősök és nagy meglepetések jöhetnek az Így jártam apátokkal következő részeiben

|

Az Így jártam anyátokkal spin-off szériájában már látható volt pár közkedvelt, visszatérő vendégszínész, de még nagyobb meglepetésekre készülhetünk.

Hirdetés

Az Így jártam apátokkal egy 2022-ben indult sitcom széria, ami a legendás Így jártam anyátokkal formuláját viszi tovább egy új csapattal és egy új főszereplővel. A sorozat ugyanabban a világban játszódik, mint a nagy testvére, így csak idő kérdése volt, hogy kedvenceink visszatérhessenek a képernyőre.

Az Így jártam apátokkal első szezonjának végén meg is volt az első nagyobb cameo: Robin beugrott pár pillanat erejéig, és adott pár tanácsot az új főhősnőnek. A második szezon első epizódjában Neil Patrick Harris is felbukkant Barney Stinson képében.

Hirdetés

Ezek után adódik a kérdés, hogy mire számíthatunk még. A Screen Rant legutóbbi interjúja szerint bőven vannak még meglepetések a készítők tarsolyában. A főbb szerepeket alakító Tom Ainsley, Suraj Sharma, és Francia Raisa szerint elképesztő vendégekre számíthatunk. Mindhárman arról beszéltek, hogy "őrület, hogy kiket húztak elő", és Raisa konkrétan elmesélte, hogy nem hitt a szemének, amikor elolvasta a forgatókönyvet.

Mi nyilván arra tippelnénk, hogy Marshall és Lily is benéznek majd, de a drága Ted Mosby sem lehet messze a kameráktól. Ti kiket várnátok vissza az új szériában?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)