Hirdetés

Remek példa a Ms. Marvel sorozat készítése arra, miért is sztrájkol most mindenki Hollywoodban

|

Kapkodás és a megbecsülés teljes hiánya jól érezhető azon a történeten, amit a Ms. Marvel egyik írója osztott meg.

Hirdetés

Az amerikai forgatókönyvírók sztrájkja még mindig teljes erővel pörög, és Hollywood vezetőinek terveit nézve nem is nagyon vagyunk meglepve ezen. Miközben az egész szórakoztatóipar a feje tetejére állt, egy Marveles író, A.C. Bradley is kitálalt a Ms. Marvel sorozat körülményeivel kapcsolatban.

A széria ugyan nem lett hatalmas siker, de jól behozta Kamala Khan karakterét az MCU-ba, és az új csodalányt hamarosan láthatjuk majd együtt szuperhősködni Captain Marvellel és Monica Rambeauval a Marvelek című filmben. Az idáig tartó út viszont nem volt egyszerű.

Hirdetés

A.C. Bradley a Twitteren tálalt ki a sorozat munkálatai kapcsán. Elmondása szerint őt a gyártási folyamat közepén vonták be, hogy átdolgozzon minden epizódot, de a neve csak három rész stáblistájában volt olvasható. Mindemellett csak a heti bérét kapta meg, és sosem kapott forgatókönyvenként járó írói bérezést.

Bradley később hozzátette, hogy a jelenlétére azért volt szükség, mert a sorozat íróit a Marvel már kifizette, és elküldte mire a gyártás megkezdődött. Ennek köszönhetően nem nagyon volt más, akit ugraszthattak a javításokhoz.

Hollywood évtizedek óta nem tapasztalt káoszban pörög. A kamerák állnak, az üzleti tervek szétesnek, és színészek tömegei állnak az írók mellé. Ki tudja, hol lesz ennek vége, de a szórakoztatóipar jelenleg visszatartott lélegzettel vár a megoldásra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)