Hirdetés

Rémisztő horrorklipek öntötték el a TikTokot – egy shake miatt

|

Halálhörgés, siralom, riasztó képsorok - a TikTok népe sajátosan reagált az egyik gyorsétteremlánc új termékére.

Hirdetés

A McDonald's kabalafigurái Európában kevésbé ismertek, az Egyesült Államokban azonban kisebb helyi isteneknek is tekinthetőek. Emiatt talán nem túl meglepő, hogy a meki amerikai kreatívjai egészen elképesztő ötletekkel ünneplik a lila színű Grimace 52. születésnapját, például azzal, hogy kiadnak egy új játékot az 1998-ban megjelent Game Boy Colorhoz

A linkelt cikkben egyébként azt írtuk, hogy Grimace egy meghatározhatatlan fajtájú élőlény. Ezúton kérünk elnézést tőle, egyben legott helyre is igazítjuk magunkat: korábbi cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Grimace származása meghatározhatatlan lenne. A valóságban Grimace egy két lábon járó ízlelőbimbó. Hát így.

Hirdetés

A jeles alkalomra a gyorsétterem be is vezetett a kínálatába egy Grimace Shake nevű, jellegzetes, lila színű italt. Eddig még semmi különös, ilyesmi gyakran előfordul a hasonló márkáknál.

Az viszont már jóval meghökkentőbb, ahogy a TikTok felhasználói reagáltak a shake megjelenésére. A platformot elárasztották az olyan videók, ahol a szereplők izgatottan újságolják, hogy most fogják megkóstolni a Grimace Shake-et. Az első kortyok után azonban valami bizarr történik.

@pxpi_noxh It’s literally so go0o0 #grimace #grimaceshake #fyp ♬ original sound - pxpi_noxh

Ahogy a fenti videón is látható, a tiktokkerek úgy állítják be a szülinapi finomságot, mintha az mérgező lenne, sőt, egyesek úgy tesznek, mintha maga Grimace lenne felelős a halálesetekért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Akadnak meglepően kreatív megoldások is, például ez az alábbi, pentagrammával és okkult fényekkel.

@jaci.paci The new Grimace drink is so yummy 😋 . . . #grimace #grimaceshake #mcdonalds ♬ original sound - Jaci

Senki sem tudja, hogy mitől "akadt be" ez a TikTok-trend, amelynek már egészen kiművelt darabjai is léteznek, oknyomozó dokumentumfilmbe csomagolva vagy épp a legijesztőbb horrorfilmek eszközeivel megfűszerezve.

Ettől függetlenül fontos leszögezni, hogy a shake valójában nem mérgező, azonban aki szeretné megkóstolni a bizarr színű italt, annak nem árt vennie egy amerikai repülőjegyet, arra ugyanis kicsi az esély, hogy a finomság megjelenne a hazai éttermekben is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)