Hirdetés

Rémisztően néz ki Tigris, aki a Micimackó: Vér és méz 2-ben áll be a gyilkos állatok közé

|

Igen, volt akkora siker a Micimackó: Vér és méz, hogy bővüljön a horror-állatkák csapata.

Hirdetés

Micimackó közkinccsé vált, és hát ez lett belőle: a Winnie the Pooh: Blood and Honey jött, mindenki látta (testvéroldalunk, a Puliwood kritikusa is), és bizonyos értelemben győzött, hiszen már készül a folytatás is. Több mint 5 millió dollárt termelt a film a kasszáknál, és mivel extrém alacsony költségvetéssel készült, így azonnal rá is ugrottak a második Vér és méz sztorira az alkotók.

Egyébként ha érdekel valakit, hogy mit is jelent a mozis matek, hogyan számolható ki egy film sikere, annak készítettünk egy alapos magyarázó cikket, bár nem ez a széria szorul nagy számolgatásra, lássuk be.

Hirdetés

Akárhogy is, a Vér és méz 2-ben jön majd Tigris is - feltehetően a műfaj rajongóinak nagy örömére, és már képeket is kaptunk róla, hogyan fest majd a filmvásznon. Ugyebár ebben a sztoriban Róbert Gida magára hagyja kis barátait, akik ettől teljesen bekattannak és mészárolni kezdenek, Tigris sem öregedik majd szépen a téboly fogságában, rémisztő alakot sikerült kreálni belőle Lewis Stanton segítségével.

Nézzétek meg a képeket itt:

Scott Jeffrey producer szerint a nagyobb költségvetés jót tesz majd a filmnek, még ijesztőbb lesz Tigris, meg a többi hentes állatka is, és a közeljövőben még több Micimackó-karakterre számíthatunk a vérgőzös Százholdas pagonyban. Mondjuk azt, hogy ez jó hír, de egyelőre nehezen tudom komolyan gondolni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)