Hirdetés

Resident Evil: The Final Chapter - kezdődik a forgatás

|

Egy nagyobb kényszerpihenő után megkezdődik a Resident Evil: The Final Chapter forgatása, amely a széria utolsó darabja lehet. Milla Jovovich most helyzetjelent.

Hirdetés

A Resident Evil filmek örökös sztárja, Milla Jovovich tavaly augusztusban jelentette be, hogy a Resident Evil: The Final Chapter forgatását ismeretlen időre elcsúsztatták, mivel éppen második gyermekét várja. Az utolsónak nevezett, ámde a rekordbevételeket figyelembe véve korántsem biztos, hogy annak készülő 3D-s epizód munkálatairól azóta sem mondtak biztosat, de most Milla végre elárulta, hogy mikortól forognak a projekt kamerái. 

A CineStar számolt be róla, hogy Milla ismét a közösségi médiát használta fel a legújabb részletek közzétételéhez, így az Instragrammon megosztott sminkes képe mellé a következőket mondta: "Nos, a pillanat, amire annyit vártatok végre itt van. Annyit elárulhatok, hogy eljött a zombigyilkolós szezon a Jovovich-Anderson klán számára! Épp a sminkesek dolgoznak rajtam a „Resident evil: The Final Chapter” film számára! Holnap elutazom Dél-Afrikába, hogy felkészüljek a forgatásra!" 

A történetről egyelőre annyit tudunk, hogy a Kaptár: Megtorlás eseményei után járunk, mikor is Alice (Jovovich) megpróbálja megakadályozni, hogy a Vörös Királynő elpusztítsa az emberiséget. A Resident Evil: The Final Chapter megjelenése továbbra is 2016. szeptember 2-én várható Paul W.S. Anderson (Mortal Kombat, Aliven vs. Predator, Halálfutam, Pompeji) rendezésében.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)