Hirdetés

Reszkessetek, betörők - a Szomszédoknak is megvan a véleménye Kevinről

|

A Reszkessetek betörők legalább annyira a karácsony része, mint a fenyőfa vagy a bejgli, és persze mindenkinek megvan róla a véleménye. Még a Szomszédok szereplőinek is.

Hirdetés

Akár a Napi büntetés rovatba is beférhetne az alábbi videó, de így kora hajnalban még nem merjük megajánlani neki ezt a címet, hiszen az internet legmélyebb bugyraiból felbukkanhat egy fájdalmasabb videó. 

A Reszkessetek betörők minden évben az egyik legnézetteb műsor karácsonykor. Pedig ha tudnák az emberek, mekkora trauma volt ez Macaulay Culkin életében... Ettől függetlenül minden áldott évben odaülünk, és 22. alkalommal is végignézzük, ahogy egy nyolcéves megalázza a világ legbénább betörőit. Van, aki örül is az egésznek, de van, aki csak háborog miatta. De mit gondol róla Vágási Feri?

A NuHeadzTv alkotásaival már korábban is találkozhattatok itt a GSO-n is, mert egyszerűen nem tudunk betelni azzal az őrülettel, ami a fejükből kipattan - egyenek azok elszavalt dalszövegek, Google fordítóval kicsavart versek, vagy épp összevágott agymenések. További videóikat megtaláljátok az OCTV-n is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)