Hirdetés

Részletesen mesélt szerepéről a Spider-Man: No Way Home-ban a visszatérő Doctor Octopus

|

Alfred Molina megunta a titkolózást, most elmesélte, milyen is volt a visszatérés Dr. Otto Octaviusként a Spider-Man: No Way Home-ban.

Hirdetés

Már tavaly hallani lehetett arról, hogy Alfred Molina visszatér a Pókember 3-ban Doctor Octopus szerepében, de a Sony vagy a Marvel még mindig nem jelentette be ezt hivatalosan. Molina a jelek szerint azonban úgy érezte, felesleges a további titkolózás, és meglepően nyíltan beszélt a Spider-Man: No Way Home forgatásáról. Többek között arra is kitért, hogy voltak bőven aggályai a visszatérése kapcsán.

A színész a Varietynek elmondta, nagyon érdekes volt visszatérni 17 év után ehhez a szerephez, különösen úgy, hogy "azóta tokát növesztett, szarkalábak borítják, és a dereka is fáj". Elég kemény szavakkal illette (persze csak viccelődve) saját magát, de érezhetően nem volt biztos abban, hogy jó döntés a visszatérés. A Spider-Man: No Way Home rendezője, Jon Watts azonban megnyugtatta őt.

Hirdetés

Molina első kérdése a rendező felé rögtön az volt, hogyan térhet karaktere vissza, hiszen ő anno meghalt a 2004-es Pókember 2-ben. Watts válasza szerint ebben az univerzumban soha senki sem hal meg igazán. Az is kiderült a beszélgetésből, hogy az új mozi sztorija pontosan onnan folytatja Doctor Octopus történetét, ahol a Pókember 2-ben elbúcsúztunk tőle. Ez a döntés újabb kérdéseket vetett fel a színészben, hiszen 17 év eltelt, nyilván Molina öregedett ezen időszak alatt. Watts viszont ismét megnyugtatta, Robert Downey Jr.-t és Samuel L. Jacksont hozta fel példaként, akiket korábban már sikeresen megfiatalítottak digitális technológiával egyes Marvel filmekben. 

Mindezzel Molinának csak az volt a baja, hogy szerinte például Robert De Nirót remekül fiatallá varázsolták Az ír című filmben, de a színész kora azért bőven kiütközött az akciójelenetekben. Szerencsére azonban Spider-Man: No Way Home esetében könnyű dolga volt Doctor Octopusnak, mivel Molina szerint a legtöbb jelenetben csak morcosan kellett néznie, az igazi harcot robotkarjai vívták helyette. 

Kíváncsian várjuk, végül mi sül ki ebből, és vajon igazak-e a további pletykák, tényleg visszatérhet-e a két korábbi Pókember, vagyis Tobey Maguire és Andrew Garfield is a Spider-Man: No Way Home-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)