Hirdetés

Richard Gere kórházba került

|

Nyaralása közben lett egyre rosszabbul Richard Gere.

Hirdetés

Richard Gere-nek meg kellett szakítania mexikói nyaralását. Már a kiruccanás előtt elég csúnyán köhögött a beszámolók szerint a 73 éves színész, aki felsége 40. születésnapját ünnepelte Mexikóban. Érkezésük után viszont egyre rosszabb lett az állapota, végül korházba is került.

Szerencsére csak egyetlen estét kellett bent töltenie, másnap már ki is engedték a kórházból. Jelenleg antibiotikumokat kell szednie.

Hirdetés

A diagnózis szerint Gere tüdőgyulladást kapott, ami cseppet sem veszélytelen ilyen korban. Az már Gere feleségének Instagram-posztjából derült ki, hogy nemrégiben az egész család betegeskedett.

Richard Gere nevéről a legtöbbek számára valószínűleg még mindig az 1990-es Micsoda nő! című film ugrik be, de szerepelt például a 2002-es Chicagóban (ezért az alakításáért Golden Globe-díjjal jutalmazták), vagy épp a 2009-es Brooklyn mélyénben is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)