Hirdetés

Még legalább 70 rész készül a Rick és Mortyból

|

Komolyan, Morty, még nagyjából hét éven keresztül velünk lesz a Rick és Morty, Morty.

Hirdetés

Pár hete még bizonytalan volt, egyáltalán egy negyedik évad összejöhet-e, most meg úgy állunk, hogy nem tudjuk, mikor lesz vége. Csak jobb így.

Hirdetés

A sorozat egyik készítője, Justin Roiland bejelentette, hogy 70 részre írtak alá az Adult Swimmel, ami, ha marad az eddigi rendszer, 7 évadot jelent. Mivel az írók inkább jól dolgoznak, mint gyorsan, beláthatatlan, mikor érünk a végére, vagy mikor startolhat a negyedik szezon, de most már biztos, hogy lesz.

Ha nem tudjátok, mi az a Rick és Morty, egyrészt nézzétek meg azonnal az eddigi három szezont (pl. a Netflixen), másrészt jó, ha tisztában vagytok vele, hogy egy poénnal sikerült káoszt okozni az Egyesült Államokban. Az egyik epizódban Rick megemlíti, mennyire jó volt a McDonald's szecsuáni szósza, amit a Mulan premierjekor adtak ki, és ezt meglovagolva a gyorsétteremlánc limitált számban visszahozta tavaly. Sajnos nem jutott mindenkinek, aki szeretett volna, amire az egyik srác így reagált:

Szóval elég népszerű sorozat, érdemes is nézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)