Hirdetés

Egy új Rick & Morty videó kavarta fel a rajongókat

|

Rengetegen ezt a negyedik évad előfutáraként értelmezik, pedig azért ennyire nem érdemes előre rohanni.

Hirdetés

A Rick & Morty hivatalos Twitter oldala kirakott egy rövid, alig 15 másodperces videót. Attól függetlenül, hogy a cucc úgy néz ki, mint egy keményebb éjszaka audiovizuális ábrázolása, túl sok információ nincs benne.

Hirdetés

Konkrétan semmit nem árul el a videó a negyedik évadról, de a rajongók ettől függetlenül úgy gondolják, hogy ez egy teaser, ami a következő szezon felvezetésének kezdete. El is kezdte azonnal követelni a nép a folytatást.

Tavaly maga az író és producer, Ryan Ridley azt nyilatkozta, hogy tudván meddig tart megírni és meganimálni egy évadot, ő meg lenne lepve, ha 2019. vége előtt megjelenne a negyedik évad. Szóval egyelőre mi csak maradunk várakozó állásponton, de reménykedünk, hogy iparkodik a csapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)