Hirdetés

Ridley Scott 86 évesen sem lassít, újabb filmen dolgozik a Gladiátor 2 mellett

|

Nagy verseny folyt az adaptáció jogaiért, amiből dolgozni most a rendezőnek is egy kevésbé ismert terep lesz.

Hirdetés

Igen megosztóra sikeredett a 86 éves Ridley Scott legutóbbi történelmi drámája, a Napóleon, ám ez cseppet sem szegte a legendás rendező kedvét. Mint azt már tudjuk, javában zajlanak a Gladiátor 2 munkálatai, ami mellett azonban most egy újabb film is a veterán terítékére került.

A minap a Deadline ugyanis arról számolt be, hogy nagy felhajtás kerekedett Kevin McMullin novellája körül, aminek a filmes jogaira több nagy stúdió is le akart csapni, többek között az Apple, a Netflix, de még a Warner Bros. is. Végül azonban a 20th Century Studios tette le a legnagyobb összeget az asztalra, így végül ők kapták meg a Bomba (Bomb) filmes adaptációjának a jogait.

Hirdetés

Az üzletben, aminek az értéke a pletykák szerint egy hét számjegyű összeg volt, a 20th Century Studios mellett Ridley Scott produkciós cége, a Scott Free is előkerült, hiszen McMullin már korábban is együtt dolgozott velük. Így aztán ők nem csak produceri, de rendezői szerepkörökben is tevékenykednek majd.

A Bomb egyébként egy akcióthrillernek ígérkezik, melyben egy olyan túsztárgyaló kerül a középpontba, akit az esküvője előtti éjszakán a londoni Piccadilly Circus egyik építési területére riasztanak, ahol egy férfi azzal fenyegetőzik, hogy felrobbant egy bombát, és ezzel együtt magát, ha nem beszélhet a tárgyalóval. Ezt követően egy feszült elmejáték indul a két férfi között, ahol sejthető, hogy számos múltbéli szál is előkerül majd, ami valahogyan összekapcsolja őket.      

Az akcióthriller egyébként McMullin második nagyobb filmes próbálkozása lesz. Először még 2019-ben vett részt társíróként és rendezőként az Apály (Low Tide) című filmdrámában, ami meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült. Remélhetőleg Ridley Scott társaságában sikerül majd ennél valamivel maradandóbbat alkotni, de ez persze nagy valószínűséggel majd csak évek múlva derül ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)