Hirdetés

Ridley Scott egy korábbi sikerfilmének stábjával készít újra mozit

|

A nyolcadik utas: a Halál rendezője ismét egy könyvadaptációval jelentkezik a Marsi után, a kiszemelt pedig egy western, a dögös nevű Wraiths of the Broken Land.

Hirdetés

Hallottatok már S. Craig Zahlerről? Ha még nem, akkor hamarosan fogtok, ugyanis június elején hazánkban is bemutatkozik első rendezése, a Csontok és skalpok (Bone Tomahawk) Kurt Russell főszereplésével, de az úriember nem csak emiatt szerepel most a hírekben. 

Zahler 2013-as western regénye, a Wraiths of the Broken Land a 20th Century Fox jóvoltából kerülhet a mozik vásznaira, méghozzá Drew Goddardnak (Mentőexpedíció, Daredevil, Ház az erdő mélyén) köszönhetően, akinek a forgatókönyvéből nem kisebb rendező farag majd filmet, mint a legutóbb a Mentőexpedícióval kaszáló Ridley Scott. Őket támogatja producerként Simon Kinberg, szóval szinte teljes a Mentőexpedíció stábja. Persze mielőtt nekilátna ennek Scott, még hátravan az Alien: Covenant és a Szárnyas fejvadász 2

A Wraiths of the Broken Land sztorija a mexikói határ közelében játszódik a 19. század végén, amelyben egy csapatnyi elszánt férfi felforgatja a senkik földjét és bármit megtesznek annak érdekében, hogy megtalálják és kiszabadítsák elrabolt nővéreiket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)