Hirdetés

Rita Orával és sok más fellépővel erősít a 2023-as SZIN

|

Idén 55. születésnapját ünnepli a Szegedi Ifjúsági Napok, amire nagy nevekkel készülnek a szervezők.

Hirdetés

Nincsenek könnyű helyzetben a fesztiválszervezők: először a koronavírus-járvány, majd a gazdasági válság tett keresztbe a terveiknek, így mindegyik nagy esemény alkalmazkodni kényszerül. A VOLT Fesztivál sajnos idén elmarad, de a bulizni vágyók így sem maradnak majd elfoglaltság nélkül nyáron, hiszen a Sziget Fesztivál olyan nevekkel készül, mint Billie Eilish, David Guetta, az Imagine Dragons és a Florence + the Machine, valamint egy másik nagy rendezvény is nagy erőkkel készül. 

A 2023-as Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 23. és 26. között várja majd az érdeklődőket, és már azzal kapcsolatban is okosak lettünk, hogy kik szolgáltatják majd a hangulatot az eseményen. 

Hirdetés

A kiemelt fellépők névsorát a világhírű DJ, Alok, az ausztrál lemezlovas, Timmy Trumpet, a dán popzenekar, Lukas Graham és a többszörösen díjnyertes énekesnő (és nem mellesleg Taika Waititi felesége), Rita Ora erősítik, akinek legújabb dala, a You Only Love Me január végén jelent meg. 

Azok sem fognak hoppon maradni, akik magyar énekeseket és bandákat is szeretnének hallani, az 55. SZIN szervezői ugyanis azt ígérik, hogy ott lesz többek között Azahriah, Beton.Hofi, a BSW, ByeAlex és a Slepp, a Carson Coma, Curtis, Dzsúdló, a Follow The Flow, a Halott Pénz, a Honeybeast, Krúbi, Majka, Manuel, a Margaret Island, a Necc party, a Pogány Induló, a Punnany Massif, a Quimby, T.Danny, Tits a Gang, a Valmar és a Wellhello is. 

Már napi jegyet és bérletet is vehettek a SZIN hivatalos honlapján. Milyen eddig a felhozatal?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)