Hirdetés

Rob Lowe is visszatér a Kaliforgia 7. évadában

|

Zseniális hír a rajongóknak, hogy a Kaliforgia egyik legjobb vendégszereplője a következő szezonban is édesíti vagy nyomorítja Moody életét - kinek ahogy tetszik.

Hirdetés

Nekem Rob Lowe még Az elnök emberei című zseniális sorozatban nőtt a szívemhez, aztán a Városfejlesztési osztály során csak tovább mélyült ez a rajongás. Viszont karrierje csúcsa kétségtelenül Eddie Nero bőrébe bújva érkezett el a Kaliforgia című sorozatban.

Lowe már a negyedik évad óta rendszeresen megjelenik az őrült és botrányos színész bőrébe bújva a Showtime dramedy produkciójában, és ez a hagyomány most sem szakad meg.

A Sorozatplanet számolt be arról, hogy az új szezonban sorozat készül a Hank Moody (David Duchovny) által írt Santa Monica Cop című filmből, aminek az egyik epizódjában vendégszerepelhet majd a Eddie Nero. Egyelőre többet nem lehet tudni, de nekünk ez már elég az örömhöz, mert Moody és Nero párbeszédei mindig kellően elmebeteg és abszurd színt adnak az amúgy sem szürke sorozatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)