Hirdetés

Robert De Niro is szerepel a Joker eredetmoziban?

|

Még nem biztos, hogy elvállalja a melót, de a Warner Bros. szeretné, ha a veterán csillag is felbukkanna a filmben.

Hirdetés

A Hollywood Reporter jelentése szerint a Warner Bros. és Robert De Niro éppen egy Joker szerepről tárgyalnak. Egy belsős forrás (Jeff Sneider) azt állítja, hogy De Niro elvileg egy TV műsor vezetőjét alakítaná a filmben.

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudni, hogy ennek a szerepnek mekkora hatása lesz a sztorira. Az informátor hozzátette, hogy egy karakternek már biztosan komoly hatása lesz, ő pedig nem más, mint Thomas Wayne, Batman édesapja.

Ettől függetlenül még kérdéses, hogy De Niro mennyire akarja bevállalni a projektet. A színész általában realisztikus karaktereket szeret alakítani, és többnyire kikerüli a sci-fi, fantasy és képregényes műveket. A Joker mondjuk egy kifejezetten realista sztori lesz, így van rá esély, hogy bevállalja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)