Hirdetés

Robert De Niro rákiabált volt asszisztensére a tárgyaláson, amin munkahelyi bántalmazás vádja miatt kell részt vennie

|

Nem ez a legjobb taktika, ha azt akarja bizonyítani, hogy valójában nem is bántalmazta Graham Chase Robinsont.

Hirdetés

Graham Chase Robinson összesen tizenegy éven át, 2008. és 2019. között dolgozott Robert De Niro ügyvezető asszisztenseként, és most 12 millió dollárra perli a színészt nemi diszkrimináció és zaklatás miatt, miközben őt meg helytelen költekezéssel és a munkájából adódó előnyökkel való visszaéléssel vádolják. A hadakozás négy éve zajlik, most került a bíróság elé Manhattanben.

Robinson azt állítja, De Niro olyanokra kérte őt, hogy mossa ki az ágyneműjét, vakarja meg a hátát, és kevesebb fizetést adott neki, mint egy férfi alkalmazottnak, akinek munkavégzéséhez sem nagyobb tudásra nem volt szükség, sem nagyobb felelősségvállalásra. Hiába léptette elő folyamatosan, mindvégig asszisztenseként kezelte, és tipikusan "női" feladatokat bízott rá, például lakásának felporszívózására és ruháinak megjavítására is kérte. Emellett szajhának is nevezte.

Hirdetés

A színész cége, a Canal Productions azzal vádolja az alelnöki pozícióig jutó nőt, hogy több mint 450 ezer dollár értékben tett át személyes fiókjára repülési mérföldeket (gyakran használt hűségprogram az amerikai légitársaságoknál), és több tízezer dollárt költött a cég pénzéből étkezésre, utazásra, magára. Robinson ezt természetesen mind tagadja.

A 80 éves De Nirót tanúként hallgatták meg több mint öt órán keresztül, és egy ponton elvesztette türelmét. Azt kiáltotta, hogy "Szégyelld magad, Chase Robinson!", nonszensznek és baromságnak nevezte a vádakat (konkrétan azt, hogy vizelés közben telefonált asszisztensével), majd bocsánatot kért a bírótól. Nem biztos, hogy ez segítette az ügyét, de meg tudjuk érteni hirtelen felindulását. Elismerte egyébként, hogy egy alkalommal valóban lehordta Robinsont korábban, amikor egy fontos időpont miatt korán kellett volna kelnie, de Robinson nem ébresztette, és azt is, hogy megkérte a hátvakarásra, de soha nem tiszteletlenül vagy illetlen módon.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Canal jogi képviselői szerint bár valóban szerette volna Robinson, hogy alelnöknek nevezzék ki, ettől még ugyanúgy megmaradt De Niro asszisztensének munkaköri leírása szerint. A férfi, aki többet keresett nála, a színész személyi edzője, aki jóval régebb óta dolgozott vele. Míg De Niro Robinsonnal mindig tisztelettel bánt, a nő állítólag durván visszaélt azzal, hogy nagy mennyiségű pénzhez fért hozzá, évi 300 ezer dolláros fizetésével sem érte be, a cég pénzét költötte. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)