Hirdetés

Robert Downey Jr. DC Comics képregényt adaptál a Netflixre, most erről mesélt

|

Az egykori Vasember most egy kiváló DC Comics - Vertigo képregényt hoz el nekünk a Netflixen keresztül.

Hirdetés

A Sweet Tooth képregénysorozat eredetileg a DC Comicshoz tartozó Vertigo gondozásában futott 2009 és 2013 között, majd 2020-ban kapott még egy extra, hetedik fejezetet is. A Jeff Lemire által írt ér rajzolt Sweet Tooth egy igazán kiváló képregény, valód felsőpolcos olvasmány, történetét pedig hamarosan még többen megismerhetik, a füzetek alapján készült netflixes tévésorozat ugyanis június 11-én debütál.

A Sweet Tooth története szerint a semmiből egyszer csak megjelentek az ember-állat hibridek, ilyen a főszereplőnk is, a szarvasagancsos kisfiú, Gus. Velük párhuzamosan pedig egy pandémia posztapokaliptikus állapotokat idézett elő.

Hirdetés

Ennek a sorozatnak az elkészítésén dolgozott vezető producerként Robert Downey Jr. és felesége, Susan Downey is. A Netflix nemrég közzétett egy rövidke videót, melyben az alkotók a sorozatról mesélnek, ezt nézhetitek meg ti is alább.

Ez pedig a Sweet Tooth: Az agancsos fiú első előzetese, magyar felirattal ellátva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)