Hirdetés

Robert Downey Jr. egyetlen feltétellel térne vissza az MCU-ba Vasemberként

|

A színész elmondta, minek kellene teljesülnie a nagy visszatéréshez.

Hirdetés

Már-már komikusan hat a Marvel képregényeiben az, ahogyan a kiadó a halált kezeli, hiszen egy két kivételtől eltekintve (ilyen például Pókember nagybátyja, Ben bácsi) előbb vagy utóbb mindenki feltámad, visszatér a halálból. Stan Lee "illusion of change", azaz "a változás illúziója" néven találta ki ezt a formulát, ami lényegében annyit takar, hogy folyamatosan el kell hitetni a változást az olvasóval, de azért időről időre vissza kell térni az eredeti felállásokhoz. A képregényekben így volt már, hogy Pókember, Rozsomák, Amerika Kapitány, vagy épp Doctor Strange halt meg, de viszonylag hamar mind visszatértek, sőt olyan évtizedekig halott karaktereket is sikerült előszedni, mint Bucky Barnes.

A filmekben kicsit más volt a helyzet, mivel a Végjátékban gyakorlatilag a fél univerzumot feltámasztották (miután a Végtelen háborúban Thanos csettintése elporlasztotta őket), de nem mindenki volt ilyen szerencsés, Robert Downey Jr. Vasembere úgy tűnik, véglegesen életét vesztette. Ha beleszámoljuk a 2008-as A hihetetlen Hulk végén történt apró cameót, akkor Downey Jr. összesen tíz mozifilmben alakította Vasembert, ezek után pedig azt gondolhatná az ember, hogy köszöni szépen, nem akarna visszatérni már ehhez a szerephez, a jelek szerint viszont korántsem erről van szó.

Hirdetés

Robert Downey Jr. ugyanis nemrég az Esquire-nek elmondta, ha Kevin Feige-től megérkezne az a bizonyos telefonhívás, akkor ő bizony újra eljátszaná Tony Starkot, azaz Vasembert. Egészen pontosan így fogalmazott, mikor megkérdezték tőle, hogy újra az ikonikus páncélba bújna-e:

"Boldogan. Túlságosan is szerves részem a szerep, engem választott. És nézd, én mindig azt mondom, soha, de soha ne fogadj Kevin Feige ellen. Az egy vesztes fogadás. Ő a ház ura. Mindig ő fog nyerni."

Feige korábban elmondta, hogy Vasember valóban halott, végső búcsút vettek tőle és nem fogják feltámasztani. Azóta viszont nem egy pletyka érkezett ennek ellenkezőjéről, és könnyen lehet, hogy a bukdácsoló MCU-nak most tényleg jót tehetne Downey Jr. visszatérése. A jelek szerint ennek egyetlen feltétele van: az, hogy maga Kevin Feige emelje fel a telefont, és hívja fel a színészt. Ez nem túl nagy ár azért, hogy újra Tony Starkot üdvözölhessük a filmvásznon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Marvel képregényekben használt "változás illúziójáról" egyébként 2021-ben külön videót is készítettünk, ezt alább tudjátok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)