Hirdetés

Robert Downey Jr. szerint kicsit észrevétlen maradt, mennyit belerakott Tony Stark alakításába

|

A színész úgy véli, hogy Vasember élete egyik legjobb alakítása volt.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjátékkal nemcsak az Infinity Saga zárult le a Marvel Filmes Univerzum számára, de olyan közönségkedvenc karakterektől is el kellett búcsúzniuk a rajongóknak, mint Tony Stark, Steve Rogers és Natasha Romanoff. Ezzel lezárult egy csodás korszak, amit Robert Downey Jr. karakterével indult és vele is fejeződött be, ami keretet adott az első három fázisnak.

Számos emlékezetes pillanatot köszönhetünk Robert Downey Jr.-nak, aki leginkább akkor volt elemében, ha sziporkázni kellett, de a drámai pillanatokban is helytállt, elég csak az Amerika Kapitány: Polgárháborúra vagy a Bosszúállók: Végtelen háborúra/Végjátékra gondolni. 

Hirdetés

A színész nemrég Rob Lowe podcastjének, a Literally! vendége volt, ahol - miután RDJ telefonja megcsörrent adás közben - a műsorvezető azzal ugratta őt, hogy biztosan a Marveltől hívják, és vissza kellene térnie Tony Starkként, és kérnie érte végtelen pénzt, hogy helyrehozza azt, amit a Marvel elszúrt a távozása óta. Downey Jr. nevetett ezen, és nem ment bele a dologba, abba viszont igen, hogy milyen volt 11 évig játszania a karaktert, és hogyan érezte magát azután, hogy a marveles finálé után azt hitte, nem tud hibázni, ami az óriásit bukó Dolittle-lel megváltozott: 

"Annyira kiszolgáltatottnak éreztem magam, miután a Marvel gubójában voltam, ahol szerintem a legjobb munkát végeztem, amit valaha is csináltam, de a műfaj miatt ez egy kicsit észrevétlen maradt. Szívességet tettem magamnak, mert a szőnyeget olyan határozottan kihúzták alólam, és mindazok a dolgok, amelyekre támaszkodtam, az, amit a magabiztosságról és a biztonságról vallottam, elpárologtak. És ez taníthatóvá tett engem."

Robert Downey Jr. szerint az Oppenheimer - amelyben Lewis Strauss-t alakította, és Golden Globe-díjat nyert érte, illetve esélyes az Oscar-díjra is - bizonyította, hogy beért: 

"És a legőrültebb dolog az egészben az, hogy azt mondják, amikor a diák készen áll, akkor jön a Nolan. Úgy értem, a tanár. És ez meg is történt."

Szerintetek mi Robert Downey Jr. legnagyobb alakítása?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)