Hirdetés

Róbert Gida is szerepel a Micimackó horrorfilm új képein

|

Micimackó még emlékszik a barátaira, csak épp meg akarja ölni őket.

Hirdetés

Miután ettől az évtől szabadon felhasználhatóvá vált Micimackó karaktere és az egész mű, hamar bejelentésre került a Micimackó: Vér és méz, amiben kedvenc mackónk bosszúhadjáratot indít régi barátai ellen. Már a koncepció is egészen groteszk, ha azonban meglátjátok az újonnan kiadott képeket, már sosem fogtok tudni úgy nézni Micimackóra, mint előtte.

A most kiadott négy új képen alaposan szemügyre vehetjük a vérszomjas Micimackót és Malackát is, akik gyilkos duóként térnek vissza az erdőbe, miután Róbert Gida egyetemre ment.

Hirdetés

Rhys Frake-Waterfield, aki a Micimackó horrort rendezi, már most leszögezte, hogy el szeretné készíteni a film folytatását, továbbá egy Pán Péter horroron is dolgozik. Ha felkeltette a projekt az érdeklődéseteket, itt egy előzetest is megnézhettek. A Micimackó: Vér és méz 2023. február közepén kerül a mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)