Hirdetés

Robert Kirkman az Amazonhoz igazolt

|

A Walking Dead alkotójának cége új megállapodást írt alá az Amazonnal, így ha új sorozattal rukkolnak elő, az már valószínűleg nem az AMC-n keresztül kerül képernyőre.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy Robert Kirkman legsikeresebb alkotása továbbra is a The Walking Dead, illetve a Fear the Walking Dead című előzménysorozat. Ennek ellenére cége, a Skybound Entertainment sok más projekttel is kísérletezik, ezeket viszont már nagy valószínűséggel nem az AMC-vel közösen jelentetik majd meg.

Hirdetés

A már elindult sorozatok, így a Walking Dead, vagy az Outcast nem kerülnek át az Amazonhoz, viszont minden új projekt esetében övék az elsőbbség joga, hogy kiadóként szerződjenek a Skybounddal.

Ez nem csak azt jelentheti, hogy Kirkman következő sorozata a Prime Videón jelenhet meg, hanem a Skybound más online videós, új VR-projektjei vagy alkalmazásai is a cégóriás platformján landolhatnak. Mivel a Skybound az utóbbi időszakban is kísérletezett az ilyen, a hagyományostól eltérő formátumokkal, érthető, hogy egy tévécsatorna helyett a rengeteg különböző típusú tartalom terjesztésére képes Amazonnal kíván együttműködni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)