Hirdetés

Végre vörös fény nélkül is megcsodálható Robert Pattinson Batman jelmeze

|

A nemrég kiadott tesztfelvételek hatására rengeteg Photoshop-mester vette a fáradtságot, hogy az új Batman ruhát természetes fényben is láthassuk, a Daredevil hatás nélkül.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán Matt Reeves megosztotta velünk az első felvételt arról, hogy hogyan néz majd ki a Robert Pattinson által alakított gothami igazságosztó. Mivel a rendező pusztán egy tesztfelvétel néhány másodpercét tette közzé, így a képsor minősége meglehetősen kifogásolható, leginkább annak a vörös fénynek köszönhetően, amiben az egész jelenet pompázik. A rajongók most elővették minden Photoshop tudásukat, aminek hála rendes látási viszonyok között is vethetünk egy pillantást az új Batmanre.

Hirdetés

Pattinson karaktere sokban eltér a korábban látottaktól, kezdve azzal, hogy a színész testfelépítéséből fakadóan sokkal kevésbé lesz robusztus - egy külön cikkben foglalkoztunk azzal, hogy mikre következtethetünk a páncélja alapján, mindenképp érdemes elolvasni, ha érdekel titeket a téma. Ha nem elégedtetek meg azzal a vöröses felvétellel, ami a rendelkezésünkre áll, akkor érdemes lehet szétnézni a rajongói alkotások között, ahol a színeket már teljesen rendbe rakták:

Volt olyan is aki videó színeit változtatta meg, hogy inkább fekete fehérben nézhessük meg az új denevér páncélt:

Az új Batman filmet 2021 júniusában tervezik bemutatni, így még jó pár felvételt és képet kapunk majd az elkövetkezendő időkben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)