Hirdetés

A Sony egyik új Marvel moziját az írhatja, aki egy Pókember szériát már a földbe állított

|

Úgy tűnik, hogy tovább bővül a Sony saját filmes univerzuma, amelynek középpontja Pókember.

Hirdetés

Bár a Sony Pictures néha kölcsönadja a Marvelnek a barátságos és közkedvelt falmászóját, azért gondoskodik róla, hogy eközben a saját pecsenyéjét is sütögesse, hiszen formálódik a saját filmes univerzum, amelynek alapkövét a Venom film jelentette, idén pedig jön a következő felvonás a Morbius képében.

Hirdetés

Persze jól tudjuk, hogy a kiadónak számos terve van még (mint a Kraven, a Madame Web vagy éppen a Silk), amelyek közül a The Wrap jelentése szerint egy név nélküli spin-offot Robert Orci fog írni. Orci részvétele azért is érdekes, mert ő már korábban is dolgozott együtt a Sony Picturesszel, hiszen ő írta például A csodálatos Pókember 2 forgatókönyvét (ezzel gyakorlatilag meg is pecsételte annak a szériának a sorsát), de készített olyan szkripteket is, mint a Transformers, a Star Trek, vagy éppen A rejtély, az Alias és a Hawaii Five-O sorozatok. A híresztelések szerint Orci projektje része lesz a Sony Pókember-univerzumának, azonban nem fog kapcsolódni a Marvel Filmes Univerzumhoz - illetve most már a fene se tudja, mi kapcsolódik igazából mihez.

Szerintetek mi lehet a titokzatos projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)