Hirdetés

Robotzsaru előzménysorozat készül

|

Az eredeti Robotzsaru film írója is részt vesz a sztori kidolgozásában, mely azt mutatja meg, hogy Dick Jones hogyan válik azzá a gazemberré, akit az első filmben láthatunk.

Hirdetés

Miközben a parkolópályára küldött, majd újra felélesztett RoboCop Returns munkálatai is zajlanak, úgy tűnik, hogy a rajongók számára újabb örömhír érkezett.  Mindig érdekes, ha egy előzménytörténet eltávolodik egy nagy sikerű klasszikus főszereplőjétől, és helyette annak ellenlábasára fókuszál, bemutatja annak erkölcsi alászállását. A frissen bejelentett Robotzsaru előzménysorozat pontosan ezt teszi majd. Most ez eredeti film írója, Ed Neumeier mesélt egy kicsit a projektről.

Hirdetés

Neumeier szerint két író megkereste egy ötlettel, ami kifejezetten elnyerte a tetszését, így elvitte az MGM producereinek, akik szintén kedvelték a koncepciót:

"Az MGM-mel dolgozom rajta. Minden király dolog meg van benne, ami a Robotzsaruban, leszámítva a Robotzsarut.(...) Mikor legelőször hallottam róla, azonnal tudtam, hogy ez egy remek ötlet, amivel rengeteg dolgot lehet kezdeni."

Neumeier érdekes ötlet alatt azt érti, hogy a Robotzsaru filmek megátalkodott cégvezetőjét, Dick Jonest mutatná be a film. Az alkotó szerint ez nagyon érdekes alapötlet, hiszen az emberek általában nem gonosznak születnek, és izgalmas lesz látni, hogy a céges világ, a köpönyegforgatás és a hátba szúrások hogyan formálják majd a karakter jellemét.

Elmondta, hogy még rengeteg embert kell meggyőzniük, mire nekiállnak a munkálatoknak, így egyelőre arról sincs semmilyen információ, hogy mikor kerülhet a nagyközönség elé az előzménysorozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)