Hirdetés

Robotzsaru - nyerj mozijegyet és exkluzív filmes ajándékokat

|

Az új Robotzsaru nem fél egyedül, de mi még szerzünk nektek mellé néhány igen kellemes ajándékot. Többek között szabadon felhasználható páros mozijegyet, pólót és sörnyitót is. Köszönjük az együttműködést.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról mi is nektek, hogy eljött a Robotzsaru reboot ideje, José Padilha álmodta újra Alex Murphy történetét.

Ha szeretnétek megnézni, akkor most itt a vissza nem térő lehetőség. A Forum Hungary felajánlásával 5 db szabadon felhasználható (bármely Cinema City moziban, amíg vetítik a filmet) mozijegyet, 5 db RoboCop pólót és 5 db sörnyitót sorsolunk ki egy csomagban. Hogy mit kell tenni ezért? Nézzétek meg az alábbi trailert:

Most pedig számoljátok meg, hányszor szólalt meg a Alex kocsijának dudája, mielőtt felrobbant az autó. A helyes választ küldjétek el a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, és a levél tárgya legyen "Robotzsaru". A helyes válaszadók között a Forum Hungary osztja ki az ajándékokat, mindenkit e-mailben értesítünk a nyereményéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)