Hirdetés

Zsivány Egyes - kiderült, kit játszik a Hannibal sztárja

|

Bár a nevét egyelőre nem ismertük meg, kiderült, hogyan kapcsolódik Mads Mikkelsen karaktere a Zsivány Egyes főszereplőjéhez, ami egy érdekes sztoriszál alapja is lehet.

Hirdetés

A Rogue One: A Star Wars Story első változata úgy tűnik, túl komor lett a Disney ízlésének, így júniusban újra kellett vennie néhány jelenetet a stábnak. Talán erről a kis incidensről szeretné elterelni a Disney a figyelmet azzal, hogy néhány új infót kiad a filmről, de mi ennek csak örülni tudunk.

Miután elárulták az Entertainment Weeklynek, hogy bizony szerepelni fog az egyik legrettegettebb sith, megtörték a csendet azt illetően is, kit alakít majd Mads Mikkelsen a negyedik rész előzményeinek feldolgozásában. A dán színész karaktere a Felicity Jones által alakított Jyn Erso édesapja lesz, a bűnöző hölgy pedig valószínűleg részben miatta vállalja el az öngyilkossággal felérő küldetést. Ugyanis az apa egy tudós, akinek a munkájára mind a lázadóknak, mind a birodalmiaknak nagy szüksége lenne, így nem kizárt, hogy a Halálcsillag tervei mellett őt is a gonoszok karmai közül kell kimentenie Erso csapatának.

Mit gondoltok, mennyire sikerül érdekes szereplőgárdát összehozni az első Star Wars spinoffban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)