Hirdetés

Röhejesen sok pénzt zsebel be Margot Robbie a Barbie kifulladni nem akaró sikerével

|

Vannak számítások arra nézve, mennyi pénz üti a producerként is jegyzett színésznő markát a Barbie sikere nyomán. Rózsaszínben látja a világot, az biztos.

Hirdetés

Az idei nyáron mintha ismét a régi fényében tündökölne a pandémia és a streaming előretörése idején oly sokszor eltemetett mozis műfaj, a remek fogadtatásban részesült Mission: Impossible - Leszámolás mellett köszönhetően az Oppenheimer és a Barbie sikerének is, amelyet persze a közösségi médiában berobbanó "Barbenheimer" trend is alaposan megtolt.  

A Greta Gerwig rendezte Barbie jelenleg már világszerte az 1,20 milliárd dolláros bevételt karcolja (hazánkban hétvégén lépte át az egymillárd forintos bevételt), és mivel még rengeteg helyen vetítik, egy darabig nem is fog megállni a számláló. Most kiderülhetett, mennyit keres ezen a főszereplői Margot Robbie.

Hirdetés

A Variety ugyanis három különálló, a pénzügyekre rálátó forrás szerint személyesen 50 millió dollárt, vagyis a jelenlegi árfolyamon átváltva nagyjából 17,6 milliárd forintot kaszál a Barbie-n a fizetése és premier utáni bónuszok formájában.

A tekintélyes gázsiban az is közrejátszik, hogy a színésznő a saját gyártócége, a LuckyChap Entertainment révén produceri feladatokat is ellátott. Robbie még 2014-ben alapította a LuckyChapet kifejezetten azzal a szándékkal, hogy női rendezők munkáit támogassa.

Az 50 millió dolláros honoráriumról szóló sztorit e sorok írásáig nem erősítették meg független források, az viszont tény, hogy a Barbie már most is a Warner Bros. második legsikeresebb filmje, közvetlenül a 2011-ben megjelent Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész után, amely minden varázslatát bevetve globálisan 1,341 milliárd dollárt hozott a konyhára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)