Hirdetés

Rosszul sült el a Disneyland egyik show-ja, lángba borult egy hatalmas sárkány

|

Az átalakult Demóna és Mickey egér összecsapása tüzesebbre sikerült, mint tervezték.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen vannak, akik nem találkoztak még Csipkerózsika történetével akár Charles Perrault eredeti tündérmeséjét olvasva, akár a Grimm testvérek feldolgozásán keresztül, akár az 1959-es Disney rajzfilmet nézve vagy annak 2014-es élőszereplős változata, a Demóna kapcsán. A sztoriban ez a karakter maga a gonosz, aki képes átváltozni akár egy hatalmas sárkánnyá is (a Demóna filmben azonban inkább őt tették meg a protagonistává antagonista helyett). 

Ez a Disneylandben látható Fantasmic show csúcspontja is, amikor - eredeti nevén - Maleficent sárkányalakban összecsap Mickey egérrel és a gigászi csatában a Disney ikonikus figurája szikrák közepette a feledés homályába taszítja a bestiát. A hétvége folyamán az anaheimi Disneylandben tartott előadás során azonban Mickey túl erős lett és lángba borította ellenfelét. 

Hirdetés

A park látogatói minden szögből megörökítették a szerencsétlen esetet, a tüzes katasztrófáról készült felvételek vírus módjára terjedtek a különböző közösségi oldalakon, de főleg TikTokon. A beszámolók alapján a probléma nem sokkal azután kezdődött, hogy a sárkány tüzet lehelt, de még azelőtt, hogy Mickey durván elkezdett volna szikrázni. A nézők gyorsan rájöttek, hogy ennek nem így kellett volna történnie, amikor a lámpákat felkapcsolták, majd bemondták a park hangszóróin keresztül, hogy "előre nem látható körülmények miatt az előadás nem folytatódhat". 

@saradubisz I CANNOT BELIEVE I WITNESSED THIS #fantasmic #disneyland #fantasmicfire ♬ original sound

A tűz a sárkány fejénél ütött ki, majd az egész lényt elnyelte, miközben a személyzet tagjait és a közelben tartozkódó látogatókat evakuálták. Szerencsére az anaheimi tűzoltók és mentők a helyszínen voltak, hogy eloltsák a lángokat, sérültekről nem érkezett jelentés. Az eset következtében a Disneyland ideiglenesen kiveszi a hasonló tűzeffekteket bizonyos showkból és élményekből világszerte, és törölték a helyi park menetrendjéből a jövőbeli Fantasmic műsorokat. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy Maleficent forró pillanatokat élt át egy Disney-parkban, 2018-ban az orlandói Magic Kingdomban megrendezett Festival of Fantasy Parade során már történt hasonló. Ott a sárkánynak lángokat kellett volna lehelnie, de helyette tűzbe borult az egész feje. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)