Hirdetés

Ryan Reynolds és Hugh Jackman újabb videóban magyarázza el, hogyan térhet vissza Logan

|

A Deadpool 3-ban ismét Wolverine szerepében láthatjuk majd Jackmant - a színészek is úgy érezték, ez magyarázatra szorul.

Hirdetés

Tegnap este érkezett a hír, hogy 2024-re várható a Deadpool 3 premierje, ami elődeivel ellentétben már a Marvel Filmes Univerzum tagja lesz. Ez önmagában szuper, de a bejelentést az tette igazán izgalmassá, hogy Ryan Reynolds elmondta, Hugh Jackman Rozsomákként fog szerepelni a filmben, annak ellenére, hogy a 2017-es Logan után azt mondta, nem kíván visszatérni a szerephez.

Persze továbbra sem tudjuk, hogy mennyire lesz hangsúlyos az ő megjelenése, de legalább egy kérdéses dolgot most tisztáztak egy újabb videóban.

Hirdetés

Ebben már Reynolds és Jackman egyszerre ülnek a kanapén, és készek válaszolni a bejelentést követően felmerült kérdésekre. Elmondják, hogy a 2029-ben játszódó Logannel nem fognak kavarni, majd belekezdenek a film eseményeinek részletezésébe. Ezt inkább nézzétek meg ti magatok:

Legalább azt is megtudtuk, hogy Kevin Feige nevét "Kevin Fájginak" kell ejteni. 

A Deadpool 3-at 2024. szeptember 6-ától láthatják az amerikai mozinézők, Magyaroszágon várhatóan egy nappal korábban kezdik majd vetíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)