Hirdetés

Ryan Reynolds őrült, GTA Online-ihletésű filmje új előzetest kapott

|

Új előzetest kapott Ryan Reynolds filmje, amelyben egy Grand Theft Auto Online-hoz hasonló videójáték NPC-je válik a kaland főhősévé.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint még július elején a mozikban kellett volna landolnia Ryan Reynolds filmjének, a Free Guynak, a koronavírusjárvány miatt sok más bemutatóhoz hasonlóan ezt a premiert is el kellett halasztani. Hosszú ideje nem érkezett már hír a film kapcsán, most viszont berobbant a semmibő egy új előzetes, és az is kiderült, hogy decemberben számíthatunk majd a premierre - remélhetőleg addig nem kell majd újabb halasztásról beszámolnunk. 

A Free Guy alapötlete meglehetősen váratlan, ugyanakkor épp ezért végtelenül zseniális Reynolds egy névtelen NPC-t (egy kékpólós srácot, ezért is lett a neve "Guy") alakít egy GTA Online-hoz hasonló videojátékban, egyik napról a másikra azonban ő lesz az egész virtuális világ főhőse, aki megkísérli megmenteni a napot, és egyébként az egész játékvilágot.

Hirdetés

Mindebben egy játékos karakter, lesz a segítségére, akibe nem mellékesen Guy egyből fülig bele is esik. Alább megtaláljátok a nemrég közzétett friss előzetest, ami természetesen magyar feliratot is kapott nálunk - ahogy azt már megszokhattátok. 

A Free Guy egészen pontosan december 10-én érkezik majd meg a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)