Hirdetés

Ryan Reynolds teljesen ingyenes streaming platformján csak egy filmet lehet nézni

|

A Mint Mobile Plus kínálatában csak Ryan Reynolds 2003-as, teljesen elfeledett mozija szerepel.

Hirdetés

Emlékeztek még Ryan Reynolds 2003-as filmjére, a 8 millió kanadai dollárból forgatott heist movie-ra, azaz a Foolproofra? Nem? Talán a magyar címmével könnyebben eszetekbe jut: Tuti terv. Még így sem dereng semmi? Nyugi, nem a ti filmes műveltségetekkel van a baj, erre a Ryan Reynolds filmre már tényleg a kutya sem emlékszik. Most viszont újra eszünkbe juttatta maga a színész, és a Mint Mobile nevezetű mobilcég.

Hirdetés

Ryan Reynolds, a Mint Mobile hivatalos nagykövete ugyanis nemrég bejelentette a cég új videostreaming platformját, a Mint Mobile Plust. Remek hír, hogy a szolgáltatás teljesen ingyenes, egyetlen fillért sem kell fizetnetek a kínálatért. Egy hajszálnyi bökkenő viszont azért csak akad: a Mint Mobile Plus felhozatalában ugyanis egyetlen egy film a 2003-as Foolproof található csak meg. 

A Mint Mobile Plus hivatalos weboldal a Foolproofot listázza a létező össze kategóriában, de legalább tényleg meg lehet nézni itt a filmet, szóval amennyiben esetleg be szeretnétek pótolni Reynolds ezen korai munkáját, itt a remek lehetőség. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)