Hirdetés

Ryan Reynoldsot évek óta összekeverik Ben Affleckkel a helyi pizzériában

|

Nem lehetsz elég ismert ahhoz, hogy mindenki tudja, ki vagy.

Hirdetés

Ryan Reynoldsot bizonyára egyetlen olvasónknak sem kell bemutatni, hiszen már évtizedek óta űzi a színészet mesterségét, olyan közkedvelt filmekben bizonyítva, mint a Buliszerviz, a Deadpool, vagy a nemrég megjelent Free Guy, amivel végre kaptunk egy jó gamer-mozit.

Hiába azonban a szupersztár-státusz, a jelek szerint még őt sem ismeri mindenki, saját bevallása alapján ugyanis évek óta összekeverik Ben Affleckkel a helyi pizzériában, ahol rendszeres vendégnek számít.

Hirdetés

Reynolds ezt a Dear Hank & John podcast legutóbbi epizódjában tárta fel, azt is elárulva, hogy az étterem a New York-i East Village-ben található.

"Azt hiszik, hogy én vagyok Ben Affleck, és én soha nem javítottam ki őket. Úgy érzem, hogy nem menne jól, ha elárulnám. Emiatt egyébként nem kapok ingyen pizzát. Mindent normálisan csinálok, mint bárki más....Megkérdezik, hogy hogy van J.Lo [Jennifer Lopez, Ben Affleck régi-új párja - a szerk.], én pedig azt felelem, hogy nagyszerűen, majd megkapom a pizzámat, és elmegyek.

Reynolds később azt is hozzátette a sztorihoz, hogy szerinte attól válik hihetővé az "alakítása", hogy mindig kissé kiakadtnak tűnik.

"Amikor elmegyek, szerintem azt gondolják: 'Nem hiszem, hogy Ben Affleck jól szórakozott velünk. Vidámabbnak kell lennem. Gondoskodnom kell Benről."

Hogy tényleg igaz-e az anekdota, azt nyilván csak Reynolds tudja, akitől nem áll távol, hogy a pályatársaival poénkodjon: Hugh Jackmannel imádják trollkodni egymást, de korábban a Szikla is megkapta tőle a magáét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Reynolds és Affleck egyébként eddig csak egyszer játszott közös filmben, ami a 2006-os Füstölgő ászok (Smokin' Aces) volt. Mindketten szerepeltek viszont szuperhősös mozikban: Reynolds A Zöld Lámpás és Deadpool gúnyáját húzta magára, míg Afflecket Daredevilként és Batmanként láthattuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)