Hirdetés

Sacha Baron Cohen szerint túl veszélyes lett a Borat

|

A színész köszöni szépen, de nem kér többet álruháiból.

Hirdetés

Sacha Baron Cohen már többször is éreztette interjúkban, hogy a tavaly az Amazon által bemutatott Borat Subsequent Moviefilm volt jó időre az utolsó szerepe nemhogy Boratként, de úgy általában bármilyen álruhában. Az ET-nek most újfent megerősítette ezt a színész, azzal indokolva, hogy "mert túl veszélyes lett" már jelmezben forgatni.

Cohen szerint a Netflix tavalyi drámájának, "A chicagói 7-ek tárgyalásának is megvoltak a maga kihívásai", hiszen a világ legjobb színészeivel kellett együtt dolgoznia. Ehhez képest Borat kedvéért (ahogy arról már korábban mesélt) többször is golyóálló mellényben kellett forgatni, márpedig ilyesmit "nem akar az ember élete során túl gyakran megejteni".

Hirdetés

"Mázlim volt, hogy ezúttal megúsztam, szóval nem, többet nem csinálok ilyet, maradok az előre megírt forgatókönyveknél" - tette hozzá.

A vele együtt interjúztatott Eddie Redmayne (aki szintén szerepelt A chicagói 7-ek tárgyalásában) erre azt kérdezte Cohentől: hogy lehet egyáltalán nyugodtan aludni úgy, ha az ember tudja, hogy másnap golyóálló mellényben áll neki forgatni?

"Sehogy"

- felelte erre Cohen, elmagyarázva azt is, hogy ilyenkor minden eshetőséget és kimenetelt számba kell vennie és prankje minden apró részletét jól meg kell terveznie.

A filmben is szereplő szélsőjobbos fegyverpárti rendezvényen, amikor Cohen Boratként, Borat meg rednecknek álcázva magát énekeltette (értsd: hülyére vette) közönségét, állítólag még egy "bombabiztos erősítőt" is sikerült a színpadra szervezni, hogy ha esetleg "csoportostul lövöldöznének" rá, és nem bizonyulna elégnek a mellény, akkor majd mögé bújjon fedezékbe.

Cohen tavaly októberben posztolta ki a szóban forgó prank valós végkimenetelét: a felvételeken láthattuk, ahogy pár feldühödött jelenlévő a színpad felé indult, a színész pedig a direkt erre tartogatott, mentőautónak álcázott menekülőjárgányba szaladt, melynek ajtaját aztán saját testével kellett visszatartania, hogy ne tudják rátörni az ajtót.

Ti bánjátok, hogy nem lesz többé Borat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)