Hirdetés

Sajnos csak kétperces a szegény ember John Wickje, pedig egész este néznénk

|

20 dollárból készítették, úgy is néz ki, és ezt a világ összes szeretetével írjuk.

Hirdetés

Egy híres magyar rendező egyszer azt mondta, nem kellenek százmilliók egy jó filmhez, ha van egy jó ötlet, azt egy webkamerával is elkészítik az igazán elhivatott filmesek. Ez persze régen volt, azóta vannak tiszességebb eszközök az amatőrfilm-késztéshez, de az alapgondolat ettől még érvényes.

Ezt csodálatosan bizonyítja az a John Wick-jelenet, amelyet (állítólag) 20 dollárból hozott össze a Cracked csapata, és amely ennek ellenére (vagy talán éppen ezért, hiszen ne feledjük, az első John Wick-film is alacsony költgvetésű volt), működik: egyszerre bizarr, feszült és elképesztően vicces. 

Hirdetés

A kétperces videóba nem csak egy lövöldözős jelenet és a széria fontosabb kliséi fértek bele a hosszú snittektől a neonfényekig, de jópár utalás (bocsánat: easter egg, ha már húsvét van) is Keanu Reeves karrierjének fontosabb állomásaira is, mint például a Mátrix. A legjobb poénok egyébként azok, amelyekkel a készítők a saját csóróságukra utalnak: az egész egy eladásra szánt nyílt házban játszódik, az ellenfelek olcsó nejlonharisnyát viselnek a fejükön, a kistérségi Keanu zakójából kilóg a bolti címke, és így tovább.

A John Wick szerencsére nem négyórás negyedik felvonása egyébként éppen letarolja a mozitermeket. Hogy miért, az kiderül kritikánkból. (TL;DR: menjetek, nézzétek meg!)

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)