Hirdetés

Sam Raimi örömmel csinálna Bruce Campbell-lel együtt egy újabb Evil Deadet

|

Az eredeti film rendezője szívesen visszatérne a franchise-hoz, és a jól ismert főszereplőt is visszahozná.

Hirdetés

Mai szemmel nézve talán már közel sem annyira rémisztő az 1981-es Evil Dead, mint a '80-as években volt, de az évek elteltével a filmből igazi klasszikus lett, és egy egész franchise lett felépítve köré. Az eredeti alkotás rendezője korábban már kifejezte érdeklődését a filmsorozat iránt, és most újabb biztató dolgokat mondott.

Hirdetés

Sam Raimi neve biztosan sokak számára cseng ismerősen, hiszen számos mozis projekten dolgozott már rendezőként, producerként vagy épp íróként. Neki köszönhetjük például az első valamirevaló Pókember-filmeket, de első komolyabb munkái között volt a legelső Evil Dead is. Most épp egy reddites kérdezz-felelek során érdeklődte meg egy rajongó, hogy lesz-e még valaha olyan film a franchise-ban, amit ő fog csinálni.

Először is elmondta, hogy Bruce Campbellel-lel, Rob Taperttel és egy meg nem nevezett, fiatal filmkészítővel már dolgoznak egy új Evil Dead-sztorin, amit ez utóbbi, rejtélyes személy fog rendezni. Aztán hozzátette, hogy személy szerint ő is szívesen rendezne egy újabb Evil Deadet, viszont nagyon szeretné, ha Campbell is beszállna a buliba. Sajnos a színész már nem nagyon akar visszatérni a karakterhez, de Raimi reménykedik benne, hogy ez megváltozhat a jövőben.

Ti örülnétek, ha Sam Raimi is készítene még egy Evil Deadet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)