Hirdetés

Sam Raimi szerint lesz újabb Evil Dead film

|

A rendező állítása szerint már formálódik, hogy milyen irányt vegyen a Gonosz Halott univerzum legújabb darabja.

Hirdetés

Akik bánkódnak, hogy az Ash vs Evil Dead kaszát kapott, azoknak a sorozatot és az eredeti Gonosz Halott trilógiát is jegyző Sam Rami jó hírrel szolgál, aki szeretné feltámasztani a kultikus horrort, egyelőre még nem tudjuk, hogy pontosan milyen formában. És persze Bruce Campbell is búcsút intett már az egésznek, nélküle pedig nem sokat ér ez az egész. Na de ne szaladjunk ennyire előre.

Hirdetés

Raimit az új aligátoros horrofilmjének promózása közben kérdezték meg, hogy vannak-e még tervei az Evil Dead szériával. Elmondása szerint még több ötlet is az asztalon van, hogy merre haladjon a franchise.

Nagyon szeretnék még egy filmet csinálni. Nem gondolom, hogy nagy jövője lenne a TV-ben, de beszélünk róla, Bruce [Campbell], Rob [Tarpert] és én egy-két irányt már látunk a következő filmnek. Jó lenne még egy Evil Deadet csinálni, néhány ötleten már dolgozunk is.

A dolgot kicsit bonyolítja, hogy Bruce Campbell, aki Ash-t alakította a filmekben és a sorozatban, az Ash vs Evil Dead elkaszálása után kijelentette, hogy nem szeretné többet eljátszani az ikonikus láncfűrész kezű szörnygyilkost. Raimi nagyon reméli, hogy a színész meggondolja magát a visszavonulását illetőleg, de elmondta, hogy ha ez nem történne meg, akkor nagyon szívesen dolgozna együtt Fede Alvarezzel, a 2013-as Evil Dead reboot rendezőjével is. Mindenesetre azt ígérte, hogy így vagy úgy, de nagyjából fél éven belül hallani fogunk arról, hogy mi lesz a széria legújabb dobása.

Titeket érdekelne egy újabb Evil Dead film?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)